Τα Top 5 Προϊόντα του Καλοκαιριού

Τα Top 5 Προϊόντα του Καλοκαιριού

Ηλιόλουστες μέρες, υψηλή θερμοκρασία, γαλάζιος ουρανός και ξεγνοιασιά… Το καλοκαιράκι μας καλοσωρίζει με τον πιο όμορφο τρόπο κι εμείς είμαστε έτοιμοι να το υποδεχτούμε με χαρά και φυσικά με τα κατάλληλα προϊόντα. Γιατί το καλοκαίρι χρειάζεσαι την κατάλληλη περιποίηση για να εντυπωσιάζεις με την λάμψη και τη γοητεία σου… Σου έχουμε λοιπόν τα 5 top προϊόντα του καλοκαιριού και στα παρουσιάζουμε όλα εδώ.

1. Body Scrub

Έπειτα από μια ολόκληρη ημέρα στην παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία και μακροβούτια, αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι για να αναζωογονηθείς είναι ένα δροσερό ντους και  το αγαπημένο σου Boudoir Body Scrub για την απολέπιση και ενυδάτωση του δέρματός σου. Οι κόκκοι λευκής κρυσταλλικής ζάχαρης φροντίζουν για τη σωστή απολέπιση, τα φυτικά έλαια ενυδατώνουν κάνοντας το δέρμα να λάμπει, ενώ το άρωμά που έχεις διαλέξει σε κάνει να νιώθεις καθαρή και όμορφη.

2. Body Butter

Για να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου full ενυδατωμένη, απαλή και λεία χρειάζεσαι οπωσδήποτε το Boudoir Butter με το αγαπημένο σου άρωμα. Τα Body Butters θεωρούνται απαραίτητα για να την extra προστασία του δέρματος και τη διατήρηση της νεανικής σφριγηλότητάς του… Και πόσο μάλλον όταν έχουν και το αγαπημένο σου άρωμα!

3. Bronze Dry Oil

Το must have item του καλοκαιριού, δεν είναι άλλο από το Bronze Dry Oil, το οποίο χαρίζει λάμψη και γοητεία σε κάθε σου εμφάνιση. Το ξέρουμε πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από λίγο glitter, για αυτό και έχουμε φροντίσει να το Bronze Dry Oil να είναι γεμάτο από αυτό. Άπλωσε λοιπόν στο δέρμα σου κι άσε να απορροφηθεί.


4. Body Mist

Τα Boudoir Body Mists σου χαρίζουν ελαφρύ και διακριτικό άρωμα, καθώς και μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας. Διάλεξε το αγαπημένο σου άρωμα και μην διστάζεις να ανανεώνεις συχνά, έτσι ώστε να διατηρείς αυτή την ανάλαφρη μυρωδιά.

5. Καλοκαιρινά αρώματα

Είναι γεγονός πως το καλοκαίρι θέλεις να μυρίζεις όμορφα, χωρίς ωστόσο να υπερβάλλεις. Για αυτό και στο Boudoir Perfumes By Anastazia θα βρεις τα πιο ιδιαίτερα ανάλαφρα και φρέσκα Classic & Diamond Edition αρώματα, εμπνευσμένα από τους παρακάτω οίκους,όπως το Estee Lauder Bronze Goddess , Jo Malone Wood Sea Salt , Creed Virgin Island Water , Bobbi Brown Beach, Kenzo Summer &Victoria Secret Coconut Passion και πολλά άλλα που θα βρείτε στο eshop μας.


Κι αν σου αρέσει κι εσένα η οργάνωση και θέλεις να έχεις τα αγαπημένα σου προϊόντα συγκεντρωμένα, σου έχουμε το απόλυτο Summer Box, το οποίο περιλαμβάνει το τέλειο Classic Άρωμα, το μοναδικό Body Mist και το πιο λαμπερό Bronze Dry Oil. Διάλεξε το άρωμα που θα ήθελες να έχουν και έχεις πλέον στη διάθεσή σου το ultimate Summer Box περιποίησης!

Καλώς μας ήρθες καλοκαιράκι!